Ma 2020. április 01., szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 16 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

VIII. korosfoci.hu kupa PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2020. január 18. szombat, 19:21

2020 a nyolcadik korosfoci utánpótlás kupa.

Immáron nyolcadszor sikerült megrendezni a téli utánpótlás kupát. Újra nyolc csapat rúgta és osztotta a bőrt, illetve egymást.

Volt tripla kapufa, szépségdíjas cselsorozat, oda-vissza bőr, egyérintős támadás, büntetőrúgásokkal eldőlő harmadik hely. Ami még volt: szurkolás, taps, fair play, és természetesen sok-sok gól. Ami nem volt, reklamálás, csúnya beszéd, balhé. 

A szülőkkel teli lelátó előtt a Lakitelek megint nyert. Ötször jöttek el, ebből három győzelem, egy ezüst-, egy bronzérem. Itt volt még a Kecskeméti Ufc, a Jászkarajenő, a Törtel, a Táborfalva és persze a Nagykőrös. Ahhoz képest, hogy sokan hiányoztak a csapatokból a központi felvételi miatt, az elődöntők alatt olyan iram volt, hogy nézni is fárasztó volt.

Legjobb hazai játékos Boros József lett, kőkemény védő, aki azért a támadásokhoz is felért, és gólt is vert.

Legjobb kapus a jászkarajenői Kocsis Bálint volt, aki amellett, hogy a fizika törvényét felülírva mozgott, de még az ellenfél kapujára is veszélyes volt.

A legtöbb gólt a kecskeméti Mag Gábor szerezete, szám szerint ötöt és a büntető párbajban is eredményes volt.

A táborfalvai Rusznyák Ádám nem csak sebességével, pimasz cseleivel, jó lövéseivel és góljaival, hanem becsületes hozzáállásával (ha véletlen rosszul döntött a játékvezető, Ő szólt, hogy róla ment ki a labda) is kiérdemelte a torna legjobb játékosa címet.

Köszönetet illeti a Hörmann kapu Nagykőröst (Kossuth L. út, a volt mozival szemben), a Tamási-Varga pékséget (a volt mozi mellett), Deák Gábor intézményvezetőt és a Tibiker-t (Kossuth L. út). A névtelenséget kérő támogatót. A képeket Zsitva Imrének.

Köszönjük Dobos Attilának, aki nem csak mezével, de határozott korrektségével is megidézte Puhl Sándort.

a1

1

 23

 bj

lt

 

Módosítás dátuma: 2020. január 18. szombat, 20:22
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás