Ma 2020. április 01., szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 14 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

U19-es verekedésről nyilatkozott a játékos PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2017. március 29. szerda, 14:29

 

 

A cikk a nagykorosma.hu oldalon olvasható, és a nagykorosma.hu oldal engedélyével olvasható itt is.

Az alábbiakban egy nagykőrösi ifjú labdarúgó vallómását teszem közzé azzal, hogy szívesen meghallgatnánk a másik felet is arról, hogy miért nézte végig az edző, ahogyan saját játékosait megveri az ellenfél szurkolótábora és játékosai? Miért nem hívta ki a rendőrséget? Miért nem segített? Miért hagyta őket magukra és utazott haza a csapattal? Ott hagyta őket pénz nélkül, amikor be kellett menniük a helyi rendőrőrsre. Lesz ennek személyi következménye? A szülők és játékosok nagyon merik remélni….

A játékos meséli:

 

Tápiógyörgyén voltunk meccsen, március 4-én, szombaton, ahol Tápiógyörgye nyert, feszültebb hangulatú meccs volt, a pályán már elkezdődtek a viszályok, a meccs lefújását követően az egyik helyen lökdösődés kezdődött, ami lassan tömegverekedéssé alakult. A szurkolók is a pályára rohantak. Több nagykőrösi játékos is sérülést szenvedett, volt, aki az eszméletét is elvesztette, volt akit szurkoló fojtogatott, és az egyik nagykőrösi játékost leütötték. Az egyik csapattárs visszamagyarázott az egyik györgyei játosnak, aki azzal fenyegette már meccs közben, hogy a végén megveri. A mérkőzés végén oda is ment hozzá, és már elkezdte volna verni, de önvédelemből ellökte magától a kőrösi játékos, és ebből alakult ki az egész. A Kinizsi U19 csapatáról van szó.

 

Az egésznek úgy lett vége, hogy az edző végignézte a verekedést, az öltözőkulcsokat nem adta oda játékosainak. A verekedésen kellett átgázolni a kulcsokért az edzőhöz. Ezek után a fiúk az öltözőből hívták fel a mentőt és a rendőröket. Az egyik csapattársunkat addig ütötték és rúgták, míg az eszméletét elvesztette, fojtogatták is a Tápiógyörgye U 19- es játékosai. Volt, aki úgy került bajba, hogy próbált segíteni szétválasztani a verekedőket.

 a cikk folytatását itt olvashatják:

http://nagykorosma.hu/?q=content%2Fmegvert%C3%A9k-u-19-es-labdar%C3%BAg%C3%B3inkat-nem-p%C3%A1ly%C3%A1n-hanem-t%C3%B6megvereked%C3%A9sben-az-edz%C5%91-nem-seg%C3%ADtett

 

 

 

Módosítás dátuma: 2017. március 29. szerda, 14:35
 

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás