Ma 2019. december 09., hétfő, Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 16 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

1, 2, 3, 4 PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2016. június 09. csütörtök, 13:38

Csapataink helyezései 2015/16-ban.

 

A 2015/16-os szezonban nagypályás csapataink kimagasló eredményt értek el. Pest-megyében szinte egyedülálló módon minden csapatunk előrébb lépett a táblázaton.

Az első számú felnőtt csapatunk Erős Károly edző kezei alatt az előkelő negyedik helyet szerezte meg, úgy, hogy a csapatban a bajnokság más csapataihoz viszonyítva a legtöbb helyi, jelen esetben  nagykőrösi játékos szerepelt. Az őszi szezonban Medgyesi László szerzett 11 gólt, míg Petric Brankó tavasszal vette be 11 alkalommal az ellenfelek kapuját. Minden előttünk végzett csapat ellen győztünk.

Második számú felnőtt csapatunk a végsőkig kiélezett harcban, egy 92.percben szerzett góllal szerezte meg az ezüstérmet. A csapat játékos-edzője Kőműves Csaba. A „csapat a barátságért” fő intézője Kubinyi Zoltán. A góllövő listán a harmadik legtöbb gólt szám szerint 27-t, az örökifjú Járvás Tamás szerezte, míg Sándor Gyula neve mellé 20 gól került.

Mindkét felnőtt csapatunk szerepléséhez hozzájárult Rónaszéki Lajos, Máté László, Ballai Ottó és Kordik József szervező munkája.

U19-es csapatunk a négy pont levonás ellenére is a bronzérmet szerezte meg. A Ballai Ottó és Bogdán Béla által edzett csapat adta a gólkirályt is, Pesti Imrét, aki 30 gólig jutott. Imre már másodszor lett megyei gólkirály. A szűk keret ellenére ifi csapatunk Ballai Ottó irányításával, az elmúlt négy évben a negyedik érmet,- ebből kettőt a Pest-megyei bajnokságokban-, szerezte meg.

U16-os csapatunk felért a csúcsra és bajnoki címet szerzett. Horváth Zoltán tanítványai első vereségüket májusban szenvedték el. A mindent eldöntő mérkőzésükre több, mint száz néző volt kíváncsi. Babusa Richárd 46, Gödöny Márk 44, Sziládi Bence 30 gólt szerzett. A remek eredménynek köszönhetően a csapat részt vesz a Bajnokok Tornáján, ahol megyénk bajnokcsapatai szerepelnek.

A kiváló eredményeket nem érhettünk volna el, ha Dr. Máté József és csapata -időt és energiát nem sajnálva- remek állapotban nem tartották volna a létesítményeket.

Ezúton is szeretnénk minden szurkolónknak, támogatónknak, ellenfelünknek, szülőnek, játékosnak, edzőnek és a városunknak megköszönni, hogy lehetőséget kaptunk, ezt az eredményt elérni! 

 

Módosítás dátuma: 2016. június 09. csütörtök, 13:52
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás