Ma 2019. december 16., hétfő, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 13 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Nk Kinizsi -Tököl PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2015. szeptember 08. kedd, 14:45

 

Nk Kinizsi- Tököl (2-1) 4-2

Kezdők: Rácz, Komlósi, Bara, Rákóczi, Mojzes, Petró, Szebellédi, Benke, Toricska, Halasi, Medgyesi

Cserék: Kós, Borsi, Hadar, Kovács

Gól: Benke 2, Medgyesi, Borsi

Gyönyörűen előkészítve várta a a Wembley-nél három méterrel hosszabb nagykőrösi pálya a nagy számban kilátogató nézőket, és a csapatokat. Az elején kicsit álmosan indult a meccs, de a félidő közepétől már megindult a gólgyártás. Benke a 25.percben vert egy szépségdíjas találatot, amire pár perc múlva válaszolt a Tököl. Sokáig nem örülhettek a vendégek, mert jött Medgyesi és fejelt egy gólt, így a szünetre előnnyel vonulhattunk be pihenni.

Volt tombola.

A második játékrészben továbbra is mi irányítottunk. Bemutatkozott az ÚJPEST-ről hozzánk igazolt Kós Krisztián, aki a tavalyi szezonban az UTE U21-es csapatának csapatkapitánya volt. Benke rúgott még egy gólt, majd a csereként beállt Borsi végleg eldöntötte a mérkőzést. A végén nem koncentráltunk eléggé, és kaptunk egy gólt így 4-2 lett a végeredmény ide.

Elindult a teljesen újjá szervezett utánpótlás bajnokság is. U19-es csapatunk nagyon sok a korosztálynál fiatalabb játékossal a soraiban, 4-0 –ra nyert Aranyszarvas csapata ellen. Pesti Imre a sok kihagyott helyzet ellenére is mesterhármast szerzett. 

a

 

 

Hozzászólások  

 
+1 #1 partizan 2015-09-08 15:28
Õrület milyen jók vagyunk! A letámadós foci szuper jól áll a gárdának. Reszkessen minden ellenfél. Nagykátára lesz busz? Hajrá KINIZSI!!!!!!
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás