Ma 2019. december 16., hétfő, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 20 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Nk Kinizsi -Vecsés PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2015. május 10. vasárnap, 19:47

 

Nk Kinizsi – Vecsés (0-2) 1-3

Kezdők: Rácz, Robson, Rákóczi, Fritz, Komlósi, Mojzes, Halasi, Toricska, Borsi, Molnár Z., Szebellédi

Cserék: Molnár T., Petró,

Napsütés és erősen szeles idő és 267 néző várta a csapatokat. Sajnos nem indult jól a meccs. Már a negyedik percben vezetést szereztek a vecsésiek. egy pontos beadást követően a vendégjátékos szépen csúsztatott a kapuba.  Ezután próbáltuk feltörni ellenfelünk védelmét, de szinte helyzetig se jutottunk. Igazi darálós mezőnyjáték folyt a pályán. Az első félóra elteltével le kellett cserélni Molnár Zolkót a középpálya motorját. Helyére Petró érkezett. A szünet előtt egy óriási bombagólt láthatott a szurkolósereg. Balösszekötőből a Nyíregyháza és Újpest nevelés Tárkányi kicakkozta a jobb felsőt.

Szünetben volt tombola.

A játék képe szinte semmit se változott. A jobb erőből álló Vecsés stabil védekezését, nem tudtuk áttörni. Még tíz perc sem telt el a második félidőben, amikor egy kiugratást követően újra Tárkányi volt eredményes. Sajnos Szebellédit nem tudtuk megtalálni, alig ért labdába. Molnár Tamás érkezett helyette. Ádámból sokat kivett az egész heti érettségizés. A végén a vendégek már túl korán elhitték, hogy győztek. Egy gólhelyzetben elkövetett szabálytalanság miatt piros lapot kapott az elkövető, mi pedig büntetőt. Borsi magabiztosan értékesítette a tizenegyest.

szebereklam

fotó: Lovas Fülöp

Sajnos megszakadt a lassan Szomszédok hosszúságú veretlenségi sorozatunk. A hétvégén Turára látogatunk, akik pont mögöttünk tanyáznak.

korosfoci.hu: Marci, kérlek nyilatkozz!

Borsi Marci: A meccsről a véleményem az hogy egy beton biztos Vecsés jött hozzánk, sokkal jobbak voltak nálunk mind fizikailag, mind játékban. Az előre játék most nem ment, nem tudtunk helyzeteket kialakítani, nem voltunk kombinatívak, ellenfelünk jól zárta a területeket. Esélytelennek ereztem magunkat. Sajnos ma lefociztak minket. A legszomorúbb, hogy a saját szurkolóink nekünk támadtak egy ilyen sikerszéria után, pontosabban Szebellédinek! Remélem, velem együtt mindenki elfelejti a keddi edzésre ezt az egészet es tudunk tovább készülni egy hasonló szenten focizó Tura ellen. Még nincs veszve a dobogó!

Módosítás dátuma: 2015. május 11. hétfő, 19:47
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás