Ma 2019. december 16., hétfő, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 24 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Pilis- Nk Kinizsi PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2015. május 03. vasárnap, 18:38

 

 

Pilis – Nk Kinizsi (0-0) 0-1

Kezdők: Rácz, Robson, Rákóczi, Fritz, Komlósi, Mojzes, Molnár Z., Halasi, Toricska, Szebellési, Borsi

Cserék: Petró, Demeter, Molnár T.,

A Pilis ellen mindig nagy meccset játszunk. Tavasszal hazai pályán sikerült ellenünk nyerniük, így mindkét csapat feltüzelve lépett pályára. A kőrösi csapatot közel 100 néző kísérte el. Az idő kissé borongós volt. A pálya pilisi hullámos. Mivel előtte esett, így nem volt bitumen keménységű.

Az elejétől fogva mezőnyfölényt alakítottunk ki. Sajnos nem sikerült az előző mérkőzés hibáját kijavítanunk, és megint kettészakadt a pálya, de azért voltak már biztató jelek. A mérkőzés alapjában sportszerűen zajlott, de nem hiányoztak a parázs, szikrázó összecsapások. Az első félidőben sokkal többet passzoltunk, de igazi nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk.

pilis toro

fotó: Lovas Fülöp

A pihenő után próbáltuk egy kicsit fokozni a mérkőzés tempóját, hellyel-közzel sikerült is.  Az első tíz perc elteltével Halasi került helyzetbe. Csinált egy pimasz, ütemtelen cselt, ami annyira megzavarta a pilis veteránt, Kindert, hogy a saját kapujába pöccintette a labdát. A vezetésünk tudatában tovább kontrolláltuk a meccset, de a Pilis négyszer is nagy helyzetbe került. Szerencsére csak egy próbálkozásuk talált kaput, de Rácz egy 9,99 pontos talajgyakorlatot bemutatva hárított. A vége előtt Molnár akaszkodott rá a volt kőrösi kedvencre Szlukára. Tíz méteren át húzta-vonta, mire Jani visszaütött. Az ütésért piros lap, míg a visszahúzásért sárga lap volt a büntetés. A rendes játékidő letelte után a hazai kapus hagyta el feleslegesen a tizenhat és felest, ütközött, majd mehetett zuhanyozni a kiállítás után.

Zsinórban a nyolcadik játéknap után is veretlenek vagyunk. Vasárnap 16.30-kor a Vecsés csapatát fogadjuk. Győzelem esetén biztos, hogy feljövünk a tabella harmadik helyére.

korosfoci.hu: Karcsi, hogyan értékeled az összecsapást?

Halasi Károly: Egy jó iramú mérkőzésen egy masszív csapatot tudtunk legyőzni, belülről úgy éreztem, hogy végig mi irányítjuk a játékot, sokat birtokoltuk a labdát, és ez helyzetekben is megmutatkozott., Nagyon sportszerű meccs volt, nem volt benne a játékban a két piros lap. További sok sikert kívánunk nekik! 

Módosítás dátuma: 2015. május 04. hétfő, 13:42
 

Hozzászólások  

 
0 #3 Jóska 2015-05-18 15:32
Tura???!!
 
 
0 #2 Ballon 2015-05-06 07:37
Szét lettek verve minden téren, a bunkó szurkolóik is szégyellhetik magukat. Bár annyi örömük lehet, hogy nem tömtük ki őket. :D
A régi kőrösi "királyok" (Szluka , Malik) meg bizonyították, hogy a mostani nagykőrösi csapatban max. cserék lehetnének... :lol:
Szép volt fiúk, így tovább!! HAJRÁ KINIZSI!!!
 
 
+1 #1 partizan 2015-05-04 21:03
Most lehet ordibálni üresfejü pilisi taplók!!
Királyságunk kihatalmasodik. Reszkessen minden hátralévõ csapat. Hajrá KINIZSI!!!!
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás