Ma 2019. december 15., vasárnap, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 22 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Tavaszi meccsek PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2015. április 14. kedd, 18:00

 

 

 

 

Sajnos technikai és más megmagyarázhatatlan okok miatt, nagyon rég jelentkezett a korosfoci.hu.

De most újra itt a ’kőrösi foci alfája és omegája.

Azzal kezdeném, hogy az őszi csapathoz képest egy-két játékos gyütt-mönt. Valkai ígérete ellenére Kiskunfélegyházára, míg Körmendi Hetényegyházára igazolt. Az afrikai légiósoktól is megvált az egyesület. Helyettük helyi srácokkal töltöttük fel a keretet, és egy brazil-magyarral , Robson De Sousa Vasconcelos Goes-zel. Sikerült hazacsábítani Molnár Zoltánt Törtelről, Toricska Rajmondot pedig az Újpesttől. Balog Roland Albertirsáról jött haza.  Petró Zoltán aki eddig ugyancsak ’irsán rugdosta a gólokat, Szücs Bélával a cserekapussal érkezett.  Erős Károly volt NB1-es, és válogatott játékos lett a „megbízott” edzőnk.

Jól látszik a tendencia, miszerint a helyi fiatalokat próbálja hazahozni az egyesület, miközben az eredményességet kell megtartani.

Az eddigi eredmények:

Dabas-Gyón- Nk Kinizsi 1-1

Nk Kinizsi- Tápiószecső 3-2

Pilisszentiván- Nk Kinizsi 2-3

Nk Kinizsi- Biatorbágy 3-2

Hévízgyörk- Nk Kinizsi 0-3

Nk Kinizsi- Gödöllő 4-0

Sok gólt lövünk, de sokat is kapunk. Igazi közönségcsalogató játékot produkálnak a játékosok. Borsi magára talált az őszi mellőzés után, és már öt gólnál és sok-sok gólpassznál ját. Szebellédi egyre inkább vezérré válik, de a „fejével” még bajok vannak. A védekezésben Rákóczi és Fritz jól kiegészítik egymást. Rácz a kapuban kapott egy-két potyát, de az utolsó két meccsen nullára hozta a 187 percet. Robson „Robi” a jobb oldalon védő feladata mellett, nagyon sokat segít támadásban is. Komlósi fejlődik, míg Halasi kezdi kihozni magából a maximumot.  Mojzes mintha kicsit „kútban lenne”, reméljük hamarosan kimászik. Petró többször is jól szállt be mint csere, meccset eldöntő találatot is jegyez. Toricskán látszik a magasabb szintű képzés, csak nem mindig. Vigyáznia kell, nehogy beleszürküljön a mezőnybe, mert lefele nivellálódni könnyű. Molnár Zolkó hozza a kötelezőt, nem hiába volt megye válogatott. Testvére Tamás gyors, és nagyon fiatal. Balog Roland pedig még nem kapott annyi lehetőséget, hogy véleményt lehetne róla mondani.

Az egyre jobb formának köszönhetően több mint háromszázan voltak kint az utolsó Gödöllő elleni mérkőzésen, úgy hogy egy időben volt a világ kilencedik legfontosabb derbijével a fradi- Újpesttel. Mint sok szurkoló jelezte, jó most kijönni a pályára, mert nem csak a csapat jó, hanem egyre szebb a környezet is. Ezúton is köszönjük Máté Jocónak és kis csapatának a sok-sok munkát az egykori mocsár területén. 

 

Hozzászólások  

 
+2 #4 Kőrösi 2015-04-17 22:01
Idézet - dabasi:
Meleg víz van már?

gól még van...
 
 
-1 #3 dabasi 2015-04-17 11:36
Meleg víz van már?
 
 
+3 #2 OKos 2015-04-14 21:59
Adom nagyon az elemzést!!! Még több ilyet Ottó!!! ;-)
 
 
+3 #1 Szilcsóka 2015-04-14 19:43
Na végre Bertold Bá', már hiányzott a korosfoci!!!!!
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás