Ma 2019. december 16., hétfő, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 21 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Fleischmann Attila 1977-2015 PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2015. január 14. szerda, 19:19

 

flejsi

Fleischmann Attila elment. A csatár, akitől az egész megyében rettegtek sajnos már csak az égi csapatban kergeti tovább a labdát.

Már 10 éves korában kitűnt tehetségével, amikor első labdarúgó tornáján gólkirály lett, és az Ő góljával nyerte a döntőt a csapat. A foci mellett kosárlabdában, atlétikában és tornában is bajnok lett a Petőfi Iskolában. Hetedikesen Nagykőrös általános iskolai válogatottjával a nyolcadikosok között elődöntőig jutott a Pest-megyei kupában. Serdülőben már aranyérmet szerzett, de már sokszor az ifjúsági csapatban kellett szerepelnie. A következő években folytatódott a sikerszéria.  Az „Arany”-Ifi-vel Pest-megyei első osztályban is első lett, mint gólkirály közel ötven gólt szerzett. A tavaszi szezonban 17 évesen már a felnőtt csapatban játszott. Ezután a Pest-megyei másodosztályban szerepelt a csapat egy zöld asztal melletti döntés miatt. Attila a legtöbbször a felnőttben szerezte a gólokat, az ifjúsági csapat mégis Neki köszönhette az utolsó meccsen, az utolsó percekben szerzett fejesének, hogy újra bajnok lehetett. Ekkor már a Pest-megyei válogatott oszlopos tagja volt. Nemzetközi tornákon is bizonyította a tehetségét és hozta haza a torna legjobbjának járó kis szobrokat, díjakat. Első teljes évében az első csapatnál újabb aranyérmet akaszthattak a nyakába, természetesen újra gólkirály lett. Legendás fejjátékát, robbanékonyságát, helyzetfelismerését, intelligenciáját még évekig élvezhette a nagykőrösi közönség. Pedig Attilát több csapathoz, magasabb osztályokba is hívták, de Ő örökre hű maradt szeretett pályájához és csapatához. Tehetségénél csak munkabírása volt nagyobb. Szinte minden edzésen a sor elején futott, és ritka volt amikor hiányzott.

A sport mellett a Petőfi Sándor Általános Iskolát és az Arany János Református Gimnáziumot is kitűnő eredménnyel végezte el. Első diplomáját Székesfehérváron, másodikat Szegeden szerezte meg. Mint édesapa sem felejtette el a nagykőrösi focit. Legutóbb akkor köszönthették a szurkolók, amikor kisfia számára megvásárolta a kezdőrúgást. Nehéz azt felfogni, hogy a mindig viccre kész, segítőkész, mosolygós Fleischmann Attila már nincs köztünk. A Nagykőrösi Kinizsi saját hallottjának tekinti, és osztozik a család, a barátok és ismerősök mély gyászában.

Kívánjuk, hogy a mennyei meccseken a hosszúra jöjjön a szöglet, a többit Attila, “Flejsi” megoldja.

 

 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás