Ma 2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő és Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 23 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Nk Kinizsi-Pilis PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2014. október 19. vasárnap, 20:00

 

 

Nk Kinizsi - Pilis (0-1) 1-2

Kezdők: Rácz, Rákóczi, Valkai, Mojzes, Komlósi, Fritz, Halasi, Szebellédi, Molnár, Salami, Ato

Cserék: Borsi, Turnai, Járvás

 

A megszokottnál is több szurkoló látogatott ki a meccsre, ami a vendég pilisieknek is köszönhető, akiket egy ötvenfős drukker csoport is elkísért. Az első percekben már jól látszott a két csapat két teljesen különböző taktikai szemlélettel játszik. Míg mi próbáltuk felépíteni a támadásainkat, addig a vendégek visszaálltak a saját térfelükre, és gyors ellentámadásokkal próbálkoztak. Mégis az első helyzetünk egy kontrából alakult ki. Szebellédi cipelte villám léptekkel végig a pályán, majd tálalt Salami elé, aki sajnos eltörte a labdát, és mellé „lőtt”. A pilisi kapus sajnos egy kirúgást követően a földön maradt, így a „Kőrösön játszó Borsi Márton testvére Borsi Dávid foglalta el a hálószekus posztot. A félidő hajrájában egy gyors pilisi kontra után az előrehúzódó védő egy jó átvétel után, védhetetlenül a rövidbe bombázott. Ato csak szemmel védekezett, lemaradt, mint az a bizonyos győztes román gól.

 

Szünetben sajnos nem volt tombola.

 

A második játékrészben nyomtunk, mint a székrekedéses, de csak a görcs jött össze. Ellenfelünk, viszont remekül használta ki a feltolt védelem miatt felszabaduló üres területeket. Hiába lépett pályára Turnai, aki rögtön egy életerős lövéssel mutatta jelenlétét, de a Borsi testvér bravúrral hárított. Jött Borsi Márton is, de csak egy pontatlan bedobással vétette észre magát, amiből sajnos gólt kaptunk. Az említett bedobás után , jött egy pilisi baloldali indítás, majd a balközép robogott végig a félpályán, és a hálóba spiccelt. Rácz esélytelen volt. Ezután jött a régi kedvenc Járvás „Jafi” is, mint csatár, sajnos érdemben már nem tudott hozzátenni. A végén Valkai tudott egy bomba szabadrúgással szépíteni.

Következő meccsen a második helyezett Vecséshez látogatunk.

 

korosfoci.hu: Milán, mint volt nagykőrösi játékos, röviden értékeld a meccset.

Kurucsai Milán ( a Pilis játékosa, és edzője): Megfelelő taktikát dolgoztunk ki erre a meccsre, és szerencsére a játékosoknak sikerült is megvalósítani. Örülök, hogy újra Nagykőrösön játszhattam, még ha ellenfélként is.

 

Módosítás dátuma: 2014. október 22. szerda, 11:59
 

Hozzászólások  

 
+1 #2 Zéro 2014-10-24 21:26
Szombat 13 30 Vecsés
 
 
0 #1 M.Jozshef 2014-10-22 14:37
Amikor kánaán volt és nem vizes volt a pálya ha nem pálinkás, a Pilisnek ötöt rugtunk.
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás