Ma 2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő és Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.

A 2012-es TAO támogatások elszámolása rendben megtörtént.

Oldalainkat 18 vendég böngészi
Írásaink, fotóink, grafikáink, oldalunkon megjelenő kommentek idézéséhez, -részben vagy teljesen-, linkeléséhez, írásbeli engedély szükséges. korosfoci@gmx.com

Friss hozzászólások

bannerm

Nk Kinizsi-Vác PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huFacebookDiggMyspace bookmarkJP-Bookmark
Írta: Ops Bertold   
2014. május 19. hétfő, 14:17

 

Nk Kinizsi - Vác 1-5

Kezdők: Rónaszéki, Őze, Mojzes, Erdei, Dobosi, Nagy, Kovács, Turnai, Borsos, Schrancz,, Branko

Cserék: Pap, Fetter, Tóth, Osbáth

Kissé borús viharra álló idő várta a 208 nézőt, és a játékosokat. A Vác számára már a döntetlen is elég volt ahhoz, hogy bajnok legyen.

Elkerített szektorral vártuk a bajnoki címe ünneplő vendég szurkolókat, de csak pont egy tucatnyian érkeztek, és a túloldalra álltak.

 

A mérkőzés kezdőrúgását két „gyúrós” végezte el pólóban, hiába kérte őket Máté József (köszönjük a két labdát Józsi bá’ U18), hogy vetkőzzenek le, és mutassák meg a többszörösen díjjal jutalmazott kidolgozott testüket. Jól kezdtünk, a legkisebb Kovács csúsztatott meg egy kirúgást, ami pont ütemben érkezett Nagy elé, de ordító ziccerben mellé-főlé lőtt. Az ellentámadásból egy ártatlan szituáció után a tétovázó Dobosi és Rónaszéki között a becsúszó csatár találta meg a labdát, így a Vác szerzett vezetést. Mélyen védekeztünk a saját térfelünkön és gyors kontrákból próbáltunk gólt szerezni. Branko fejjel indította Kovácst, aki a hosszúba csavart, de a váci portás bravúrral hárított.

Szünetben tombola, most nem volt kazetta.

A második félidő elején az öltözőben maradtunk fejben. Kigurigázták a védelmünket, és 13 méterről pötymörgős lövéssel kilőtte a hosszút a csatár. A gól után felébredtünk. Schrancz adott ütempasszt Brankonak, aki két igazítás után a kapus mellett a hálóba gurított.

A hazai szurkolók biztatásba kezdtek, és egyre jobban kijöttünk a Vác szorításából. Szép csel után újra Branko vihette volna a kapura a labdát, de a sípmester érthetetlen okból lefújta. Hogy a bírói hármas másik tagját is jóízűen tudják szidni a drukkerek, jött a partjelző. a felsőlécről kipattanó labdát beintette gólnak. Igaz, hogy a tizenhatossal volt egyvonalban, de fejben gyorsabban háromszögel, mint egy számítógép. 

 

1-12 Csank „tömött bajusz” János jól érzékkel pályára küldte a volt nagykőrösi Szebellédi Ádámot, így kicsit megnyugodott a közönség. Csapatunk lélekben összetört a két rossz ítélet miatt, így gyorsan jött a negyedik bekapott gól is.

A vendégszurkolók füstbombával, és „nem tudom elfogadni a másságot” transzparenssel örültek a biztossá váló bajnoki címüknek. Kíváncsian várjuk a szövetség büntetését, tavaly mi csak egy árva füstöcskéért horribilis bírságot kaptunk. Pályára lépett első felnőtt meccsén Fetter Dénes, aki kétszer le is szerelte Szebellédit. Osbáth is beállt, de olybá tűnt, mint aki két lejátszott meccsről érkezett.  Összességében a jobb csapat nyert, hathatós és felesleges bírói segítséggel. 

A legfiatalabb kőrösi szurkoló.

 

Módosítás dátuma: 2014. május 23. péntek, 18:50
 

Hozzászólások  

 
+2 #2 filth 2014-05-21 21:52
hol a pénzem??? mi?
 
 
0 #1 qwa 2014-05-19 14:57
qrva gyenge
 

You have no rights to post comments

- copyright  ami digital, ottofoto, sutto.info

Nagykőrös foci kinizsi football club nagykőrösi kinizsi labdarúgás